Burger King: Angusy z BBQ i mozzarellą

Burger King wprowadził do oferty kolejne limitowane burgery. Texas BBQ Angus i Mozzarella Angus to propozycje dla miłośników burgerów z solidną porcją wołowiny Premium Angus. Oferta Angus Weeks dostępna będzie we wszystkich restauracjach Burger King w Polsce do 16 stycznia 2017 r.


Texas BBQ Angus to duża porcja 100 proc. wołowiny Premium Angus zatopionej w serze American. Do tego cztery plastry chrupiącego bekonu, pikle oraz świeże warzywa: sałata lodowa, plastry pomidora i cebuli. Wszystko to z dodatkiem sosu BBQ i majonezu.

Mozzarella Angus to połączenie grillowanej na ogniu 100-proc. wołowiny Premium Angus z dwoma plastrami sera mozzarella. Całość uzupełnia świeża sałata, a smak podkreśla prażona cebulka zatopiona w majonezie i sosie Steakhouse.


INTERIA.PL/materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy