Grillowanie w Energylandii

Największy park rozrywki w Polsce - Energylandia w Zatorze zaprasza w długi majowy weekend 1 - 3 maja na święto grillowania.

Energylandia w małopolskim Zatorze to rodzinny park rozrywki, który na

powierzchni użytkowej aż 26 hektarów mieści blisko 60 atrakcji, w tym

największe w Europie Środkowo-Wschodniej roller coastery oraz inne

potężne atrakcje.

Podczas majówki dania z rusztu będą przygotowywać wybitni kucharze: Jarosław Bieńkowski - mistrz grillowania (III miejsce w Pucharze Europy), finalista ogólnopolskich oraz międzynarodowych konkursów kulinarnych oraz uczestnik wielu prestiżowych kursów i szkoleń m.in. Wojciecha Modesta Amaro, czy Kurta Schellera oraz Robert Głyda - ekspert kulinarny Tom-Gast, doradca wyposażenia gastronomicznego HoReCa.

Reklama

Karkówka, kiełbasa, oscypek, warzywa grillowane (cukinia, bakłażan, papryka), kolba kukurydzy, ale także sałatki grecka, z kurczakiem  czy łosoś to tylko przedsmak majówkowego święta. Imprezę uświetnią zespoły muzyczne: In-Plus i Freje.


INTERIA.PL/materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama